Mistrovství České republiky v aquatlonu se konalo v Jablonci nad Nisou. Pro závodníky začala sobota 13. dubna v jabloneckém plaveckém bazénu. Po poledni se celé dění závodu přesunulo do venkovních prostor aquaparku, kde proběhla běžecká část.

Z našich závodníků byla nejúspěšnější Dana Přikrylová, která v závodě žen doběhla na druhém místě a díky tomu se stala mistryní dorostenecké kategorie. Mezi juniorkami Lenka Švecová skončila druhá. Kategorii dospělých vyhrála Zuzana Pičmanová. Ve stejné věkové kategorii dokončila na sedmém místě Žaneta Adamová. Marii Valdové uniklo pódiové umístění o 11 vteřin mezi dospělými (40-49). Společně s ní bojovala Jarmila Tourková a stačilo to na první desítku. Mužské zastoupení hájil pouze junior Jindřich Novotný, který 
po výborném plaveckém výkonu dosáhl na 15. místo.

V dětských kategoriích se nám poštěstilo „pouze“ několik čtvrtých míst. Nejlépe se vedlo Antonínu Valdovi, Vojtěchovi Gröschlovi a Elišce Jahodové. Další skvělé výkony předvadli: Ilja Gončaruk, Matěj Kolář, Petr Adam, Václav Gröschl, Josef Valda, Julie Tourková, Anežka Šimonová a Adamová Tereza.

V pořadí klubů jsme vybojovali čtvrtou pozici a stále držíme celkové třetí místo v poháru.